Prijović otkrila što joj je Rozga rekla na poziv da gostuje na koncertu u Areni

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

JELENA ROZGA bila je jedna od gošći na koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb. Aleksandra je u emisiji Balkanskom ulicom na Blic TV-u otkrila kako je izgledalo njihovo dogovaranje da Rozga zapjeva na četvrtom Prijovićkinom koncertu. Aleksandra je rekla da Jelenu zna godinama i da su jednom na ručku pričale o koncertu.

Bez problema je pristala

"Jako smo se lijepo ispričale. Ona je jedna jako topla, pristojna i normalna žena. Vrlo smo nekako slične. Jako mi odgovara njezina energija. Rekla sam joj: 'Imat ću, ako Bog da, koncert u Splitu jednog dana, ne znam kada će to biti. Ti si iz tog grada i logično je nekako da te pozovem tada.' A ona kaže ovako: 'Ma ja ću tebi doći i u Zagreb, i u Split, i gdje god ti želiš'", rekla je Aleksandra.

Jelena Rozga bila je gošća Aleksandre Prijović na njezinom četvrtom koncertu početkom prosinca u Areni Zagreb. Nakon što je s Aleksandrom otpjevala nekoliko svojih pjesama poput Ginem, Dani su bez broja i Minus i plus, na pozornici im se pridružila Lepa Brena, pa su zajedno otpjevale Hajde da se volimo.

Pročitajte više