Producenti Američkog idola traže natjecatelje da smršave, žele im dovesti trenere

PRODUCENTI Američkog idola vrše pritisak na natjecatelje da smršave te im govore da će dovesti tim osobnih trenera ukoliko se sami ne pobrinu za svoju liniju. "Producenti ne žele debeljuškaste natjecatelje, misle da su neki od njih puniji i govore im da moraju skinuti nekoliko kilograma", rekao je izvor za National Enquirer. Kritike producenata najviše se odnose na Jamesa Durbina i Lauren Alaniju. "Jamesu su rekli neka prestane jesti slatkiše i piti pivu, ali James voli obične obroke i neprestano jede fast food", tvrdi izvor.

22-godišnja Lauren već je prestala jesti kruh i krumpiriće, jer smatra da izgleda predebelo na televiziji, ali sad se od nje traži da počne vježbati u pauzama proba kako bi izgledala fit. Pjevač gospela, Jacob Lusk za sada je pošteđen tog tretmana, iako mnogi smatraju da bi upravo on trebao na dijetu, ali on je jasno dao do znanja da se ne želi mijenjati. "Bilo bi uzaludno tražiti nešto takvo od njega. On bi se pobunio protiv toga, jer želi ostati upravo takav kakav jest", rekao je izvor.

Protjerali je iz prvog reda, jer je preteška da bi tamo sjedila

Očito su producenti prilično opsjednuti time kako su ljudi u showu prikazani, jer je nedavno jedna gledateljica medijima ispričala da nije smjela sjediti u prvom redu zbog toga što ima višak kilograma i nije atraktivna. 19-godišnja Ashley Kauffman bila je u live emisiji zajedno sa svojih šest prijateljica i rečeno joj je da mora otići iz prvog reda, jer je "preteška da bi tamo sjedila". Ashley se premjestila i kasnije ispričala medijima što joj se dogodilo, no glasnogovornik showa je rekao kako su mjesta u prvom redu vrlo tražena pa su je zato premjestili.

Pročitajte više