Prva supruga Johnnyja Deppa: To što mu je Amber Heard napravila je prestrašno

Foto: Instagram/EPA

VIZAŽISTICA Lori Allison, prva supruga glumca Johnnyja Deppa, oglasila se nakon dugog vremena. Progovorila je o odnosu Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard. Lori kaže da joj je bilo teško gledati Deppa na sudu, a na spomen Amber Heard zakolutala je očima.

Prisjetila se upoznavanja s Amber

"Upoznala sam je na tulumima u njihovoj kući i činila mi se jako draga, a bila je i prekrasna, pa ju nije bilo teško zavoljeti. No, kako je vrijeme odmicalo, čula sam razne stvari o njoj, a ni on mi više nije djelovao sretno", prisjetila se tijekom razgovora za podcast Popcorned Planet.

"Ono što mu je Amber napravila je prestrašno i kada bih joj mogla nekako vratiti za to, a da je legalno, to bih i napravila", dodala je Lori. Kaže da je suđenje pratila u suzama i bila je zabrinuta.

"Želim mu sve najbolje"

Za Johnnyja Deppa i nakon razvoda ima samo riječi hvale.

"On je jako velikodušan čovjek s najvećim srcem od svih ljudi koje sam upoznala. Volim ga i želim mu samo najbolje te se nadam da i on ima jednake osjećaje prema meni. Jedva čekam da se opet vidimo jer bih ga voljela zagrliti", rekla je.

Lori i Johnny vjenčali su se 1983. godine. Njemu je tada bilo 20, a njoj 25 godina. Razveli su se dvije godine kasnije, ali su ostali u dobrim odnosima. Podsjetimo, Johnny Depp je u lipnju 2022. dobio tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard, koja ga je tužila za obiteljsko nasilje.

Pročitajte više