Rachel Hunter iznenadila ljubitelje životinja golišavim slikama

ENGLEZI obožavaju pse, ali slike raskošne polurazgolićene plavuše Rachel Hunter uz ogromnog uspavanog bijelog cucka nisu ih nimalo oduševile, a neki su ih čak otvoreno proglasili odvratnim.

Tabloid "Sun" čak je pozvao u pomoć "eksperticu za govor tijela" Susan Quilliam koja je nakon razgledavanja fotki osula paljbu po 34-godišnjoj Rachel.

Njezin je komentar da atmosfera na slikama gdje ljepotica skida minicu i širi noge upućuju na prljavi seks neke drogerašice sa širom otvorenim očima i jedino je objašnjenje da je Rachel željela privući pažnju nekog bivšeg ljubavnika, ali je to učinila na najgori mogući način.

Poznato je da je zanosna gospođa bila u vezi s popularnim pjevačem Robbiem Williamsom kojeg je napustila "jer on ne misli ozbiljno". Iako već četiri godine ne živi s pjevačem Rodom Stewartom Rachel je još uvijek službeno njegova supruga s dvoje djece.

Ona je nedavno konačno potpisala papire za rastavu, ali ih je brzo i poderala pa se samo može nagađati da se sa super bogatim, ali i strašno škrtim Škotom uspjela nagoditi izvan suda i da joj je Rod ispljunuo veliku lovu.

On sigurno neće biti oduševljen ovim fotkama jer je već podivljao zbog slika paparazza koji su je uslikali golišavu u Williamsovom zagrljaju i pokušao joj objasniti da se tako ne odgajaju 11 godišnja Renee i osmogodišnji Leon.

Pročitajte više