Rachel Hunter zamalo izgorjela na snimanju za "Playboy"

NAKON što se za milijun funti napokon pristala razgolititi za najpoznatiji muški magazin seksi ljepotica samo je igrom sudbine spasila život.

Rachel je stigla u meksičko ljetovalište Puerto Vallartu na snimanje za "Playboy" i nakon napornog puta poželjela otići na spavanje u svoj bungalov na plaži. Sestra Jacqui koja joj pravi društvo ipak ju je uspjela nagovoriti da prvo skoknu na večeru. I dok su na terasi restorana uživale u morskim specijalitetima, odjednom su vidjele kako je njihov bungalov zahvatio plamen. Nošena vjetrom vatra se brzo širila pa je nastala panika i turisti su spašavani malim brodićima.

Rachel je u požaru ostala bez putovnice, novca i svih stvari, pa su joj morali dati i četkicu za zube prije nego što je na sigurnom mjestu pokušala zaspati. Brzo se javila svojoj djeci u Los Angeles kako bi znali da je s njom ipak sve u redu.

Pretpostavlja se da su svijeće upaljene u bungalovu zapalile mrežu oko kreveta i vatra se tako brzo proširila da su izgorjeli svi bungalovi na plaži.

"Playboy" je nudio Rachel snimanje još od njene sedamnaeste godine, a pristala je tek sada za veliku lovu uz zahtjev da će razgolititi samo svoje zanosne grudi. Fotke će se pojaviti u glazbenom izdanju magazina zbog njenog braka sa starim rockerom Rod Stewartom i burne ljubavne veze s Robbiem Williamsom.

Pročitajte više