Rasprodan koncert Tedija Spalata u DK Gavelli za akciju "Velebit bez mina"

HUMANITARNI koncert Tedija Spalata za akciju Velebit bez mina održat će se u četvrtak navečer u rasprodanom zagrebačkom dramskom kazalištu Gavella.

O izvanrednom i nesvakidašnjem odazivu govori i podatak da su sve slobodne ulaznica prodane do kraja vikenda, dakle četiri dana prije koncerta i to temeljem samo novinskih najava.

Koncert Tedija Spalata "Dalmatinska pismo moja" prvi je u nizu humanitarnih koncerata u organizaciji udruge Protuminska inicijativa i DK kazališta Gavelle. Inače, koncert je rađen pod medijskim pokroviteljstvom Večernjeg lista, a zanimljivo je da je koncert prodan bez ijednog najavnog plakata u gradu Zagrebu.

DK Gavella uključilo se u akciju Velebit bez mina gdje će suradnjom s udrugom tijekom 2004. godine zajednički sudjelovati u prikupljanju sredstava za razminiravanje Velebita, obilježavajući na taj način pedeset godina rada gradskog dramskog kazališta.

Akcija Velebit bez mina, udruge Protuminska inicijativa, stvorena je s ciljem prikupljanja sredstava za razminiranje najvećeg svjetskog rezervata biosfere, a udruga na ovaj način poziva sve građane da putem telefona 060 601 601 doniraju sredstva za pomoć u razminiranju planine Velebit.

Pročitajte više