Rat holivudske kreme: On je nju gađao telefonom, ona mu se navodno posrala u krevet

Foto: Guliver Image/Getty Images

JOHNNY DEPP bacio je telefon na svoju bivšu suprugu Amber Heard i nazivao je Amber Govno jer je navodno obavila nuždu u njihovom krevetu nakon svađe na proslavi njenog 30. rođendana, na kojoj ju je pak Johnny gađao bocom šampanjca.

Sve to se moglo čuti na sudu tijekom postupka koji je glumac pokrenuo protiv The Suna. Depp je tabloid tužio za klevetu jer su pisali da je premlatio ženu, a The Sunov odvjetnik danas ga je izrešetao pitanjima o navodnom napadu koji se dogodio 2016. u Los Angelesu. Na sudu je pokazala i fotografija Amberina lica u modricama koje su navodno nastale kad ju je Depp pogodio telefonom.

Depp je na sudu izjavio da vjeruje da je 34-godišnja Amber obavila nuždu u krevetu, no priznao je da je to moglo biti djelo iO Tillet Wright, trans-aktivistice s kojom se Heard družila.

Embed from Getty Images

Kako je Depp ispričao, na Amberin rođendan došao je s dva sata zakašnjenja jer je dobio loše vijesti od svojih računovođa te je pušio travu kako bi se smirio. Dodao je da je otišao u krevet i čitao knjigu, a kad su gosti otišli posvađali su se oko njegovog ponašanja. Kad je svađa eskalirala, Amber tvrdi da ju je gađao bocom šampanjca i bacio na pod nekoliko puta, prije nego je otišao i ostavio joj poruku "sretan ti jebeni rođendan".

Depp pak tvrdi da je ona pila te da ga je napala dok je čitao knjigu te ga udarila u lice četiri puta prije nego je zgrabio njene ruke. Sljedećeg dana Amber ili njena prijateljica obavili su nuždu u krevetu. Amber je upravitelju zgrade rekla da je to bila bezazlena šala, no Depp se nakon toga odlučio razvesti. Negirao je da je to moglo biti djelo njihovog psića, ali nije siguran je li Heard osobno odgovorna.

Amber ga je optužila da ju je mjesec dana kasnije gađao telefonom nakon svađe, no on tvrdi da je nije ni taknuo. Dodao je da je samo došao pokupiti svoje stvari iz stana nakon odluke o razvodu.

Pročitajte više