Razbijačicu Katarinu Radivojević osiguranje izbacilo iz beogradskog restorana

GLUMICA Katarina Radivojević u nedjelju navečer izbačena je iz Kluba književnika u centru Beograda jer je razbijala čaše, prenosi Blic. I dok Radivojević tvrdi da ju je osiguranje restorana naguravalo i vrijeđalo pa je protiv njih podnijela i prijavu policiji, direktorica Kluba književnika Elizabeta Milošević tvrdi da gumicu nitko nije fizički napao niti je vrijeđao, već ju je osiguranje samo upozorilo na neprimjereno ponašanje te je ispratilo do izlaza.

"U Klubu književnika je bila organizirana večer u bijelom i bilo je oko 300 gostiju. Atmosfera je bila odlična, a i za Katarininim stolom je bilo veselo. Razbila je nekoliko čaša, a jedna od njih pala je blizu jedne djevojke. Posljednje što sam vidio je kako odlazi iz restorana, a u njenoj pratnji su bili ljudi iz osiguranja", ispričao je jedan od gostiju restorana.

"Imam svoje mane, možda sam nekad neugodna prema ljudima, ali nikoga nisam povrijedila"

Drugi gost je kazao kako se nakon incidenta glumica vratila u restoran s policijom: "Bilo je jako neugodno. Katarina je vikala i govorila znaju li tko je ona, dok su radnici osiguranja ponavljali da je nisu pipnuli. Policajci su nekako uspjeli smiriti situaciju i nitko nije priveden".

I sama glumica priznaje da se "malo zanijela" te "razbila čašu ili dvije", ali tvrdi da je reakcija jednog od djelatnika osiguranja bila nevjerojatna. "Htjela sam sama izaći kako bih izbjegla neugodnu situaciju, za koju sam i sama odgovorna. Međutim, dok sam išla prema izlazu, jedan od djelatnika osiguranja me doslovno šutirao, psovao i vrijeđao me. Imam svoje mane, možda sam nekad neugodna prema ljudima, ali nikoga nisam povrijedila, a osobi pored koje je pala čaša sam se ispričala. Nisam zaslužila da se neko tako ophodi prema meni i zato sam pozvala policiju i prijavila nasilnika", kazala je glumica i revoltirano poručila da "sigurno više neće biti gost Kluba književnika".

Pročitajte više