Razgolićena Anna Kournikova ukrasila novi broj časopisa Maxim

RUSKA teniska zvijezda, Anna Kournikova, jednako poznata po svojim uspjesima na zemljanim terenima, vezi sa latinskom pjevačkom zvijezdom Enriqueom Iglesiasom i svojem zamamnom tijelu razgolitila se za Maxim časopis, preciznije, njegovo kolovoško izdanje, i cijelom svijetu pokazala kako unatoč višegodišnjem izbivanju s teniskih terena i dalje ima tijelo božice.

Zahvaljujući dobroj igri, ali i ljepoti, Kournikova je uvijek bila rado viđeni gost svjetskih tabloida, bez obzira na to odnosi li se priča na njezin privatni život, ili teniske uspjehe, kojih je itekako bilo. Kada je Anni Kournikovoj bilo samo trinaest godina počela je nizati uspjehe u poslu koji je je najbolje išao - tenisu. Progurala se do pobjede na nekoliko međunarodnih turnira, među kojima je bio i ugledni Italian Open, 1995. godine. Sa 14 godina debitirala je u profesionalnom tenisu kada je za Rusiju zaigrala na Fed Cupu, te bila najmlađi natjecatelj koji je na ovom prestižnom natjecanju sudjelovao i pobijedio.

Kournikova je Rusiju predstavljala na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine, a kada je imala samo 16 stigla je u polufinale Wimbeldona, gdje ju je na kraju pobijedila Martina Hingis. Tenisom se prestala baviti 2002. godine, ali otada je snimila mnogobrojne editorijale i pozirala pred objektivima najpoznatijih svjetskih fotografa.

V.V.
Foto: Egotastic!

Pročitajte više