Reakcija Danijele Dvornik na ispadanje kćeri iz showa nasmijala Elline fanove

Foto: Instagram

NAKON pete epizode showa Zvijezde pjevaju, emisiju su napustili Ella Dvornik i Goran Bošković. Takav rasplet razočarao je brojne gledatelje showa koji su svoje nezadovoljstvo izrazili na društvenim mrežama, no jedna osoba bila je sretna što je Ella ispala - njezina mama.

Ella Dvornik na Instagramu je objavila mamin komentar u kojem se ona našalila da je sretna zbog ispadanja svoje kćeri. "Ja sam sretna što je ispala, napokon slobodni vikendi! Yeaaaaa", napisala je Danijela.

"Pizda ti materina", poručila je Ella mami uz komentar, uz koji je dodala nekoliko emotikona koji plaču od smijeha. Danijelu su mnogi prozvali kraljicom, a brojni Ellini pratitelji poručili su kako im je ipak žao što je ispala.

Inače, Ella je nakon ispadanja zahvalila svima koji su je pratili u showu te se našalila da su "Lolek i Bolek napustili zgradu."

Goran Bošković na Instagramu je izrazio oduševljenje što je upoznao Ellu. "Bilo je lijepo i baš mi je drago da sam upoznao i pjevao sa ovim divnim bićem. Da nas je 2% tako pozitivno i puno ljubavi i radosti svijet bi bio puuuuuuuno ljepše mjesto. Hvala vam za sve", poručio je. 

Pročitajte više