Reakcija Kate Middleton na fotku nje i Williama staru 12 godina postala hit

Screenshot: TikTok

KATE MIDDLETON i princ William ovog su tjedna posjetili Wales prvi put nakon što su dobili nove titule. Princeza od Walesa pričala je s okupljenim građanima, a jedna žena tom joj je prilikom pokazala suvenir na kojem je printana fotografija s Kateinih i Williamovih zaruka iz 2010. godine.

"Oh, Bože, je li to od naših zaruka?" pitala je Kate dok je gledala fotografiju. Dodala je da se ona i William uvijek smiju tome.

@mariahedges8 Kate sharing a story about how the children joke about her and William looking so young photos #katemiddleton #princessofwales #royalfamily #royalvisit ♬ original sound - Maria Hedges

"Znate da smo u braku 11 godina. A dugo smo bili zajedno prije vjenčanja, tako da je to izvanredno. Naša djeca gledaju te fotografije i čude se: 'Mama, izgledaš tako mlado.' Lijepo je vratiti se u Wales jer smo ovdje živjeli i osnovali obitelj", ispričala je Kate.

Netko od okupljenih građana snimio je princezu od Walesa i ženu koja joj je pokazala fotografiju dok pričaju, a video se ubrzo proširio društvenim mrežama.

"Prekrasno, ovo mi je popravilo dan", "Kate je tako draga", "Obožavam Kate, jako me podsjeća na princezu Dianu", neki su od komentara na TikToku.

Pročitajte više