Slavna glumica par dana nakon rođenja kćeri partijala do jutra, ljudi je kritiziraju

Foto: Instagram

GLUMICA Rebel Wilson našla se na meti kritika jer je tulumarila do ranih jutarnjih sati samo nekoliko dana nakon rođenja djeteta.

Wilson je početkom ovog mjeseca na Instagramu objavila da je dobila kćer uz pomoć surogat-majke. Ona i njezina zaručnica Ramona Agruma postale su roditelji djevojčice koju su nazvale Royce Lillian.

Obje djevojke pojavile su se na posljednjoj zabavi bogate nasljednice Paris Hilton, a koja je bila organizirana tek nekoliko dana nakon rođenja djevojčice, no njihov noćni izlazak nimalo se nije svidio dijelu javnosti koji im je uputio oštre kritike jer su prerano ostavile svoje dijete.

Neki smatraju kako i majke smiju uzeti večer za sebe

"Toliko si čeznula za djetetom, a već tulumariš! Sigurno ne bih ostavila svoje novorođenče zbog neke zabave - jesam li ga ja sama rodila ili ne, nije bitno", napisala joj je jedna pratiteljica na Instagramu.

"Mislim da bi mogla požaliti zbog ove objave za nekoliko tjedana ili mjeseci... Kao i svaka mama, i ona može raditi što god poželi, ali čini se malo čudnim što se ovako zabavlja samo tjedan dana nakon rođenja bebe. Čak i da je to bilo samo na sat vremena, svejedno je čudno...", dodala je druga.

"Ummm, oprosti?!? Niste li ovaj tjedan dobile dijete? Zbunjujete me. Ovo je najvažnije vrijeme da se povežete s bebom, a ne da tulumarite", bila je još jedna od kritika obožavatelja upućenih popularnoj glumici.

Međutim, bilo je i onih koji su stali u obranu glumice i pisali kako i majke smiju uzeti večer za sebe i svoju dušu te da nitko zapravo ne zna što se događa u glumičinom životu.

Zaručile su se nakon samo sedam mjeseci veze

Podsjećamo, australska glumica je u lipnju otkrila da je u vezi s Ramon, dizajnericom odjeće i nakita te vlasnicom brenda Lemon Ve Limon.

"Mislila sam da tražim svog Disneyjevog princa... Ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza", napisala je 42-godišnja glumica u opis fotografije sa svojom djevojkom koju je objavila na Instagramu.

Početkom ovog mjeseca su se zaručile, a svoje zaruke objavile su na Casamigosovoj zabavi za Noć vještica

Pročitajte više