Reese Witherspoon otkrila kakva je Kate Middleton privatno: "Začarala me"

Foto: Gulliver Image/Getty Images

IAKO je u svom poslu i privatnom životu okružena zvijezdama, Reese Witherspoon je priznala da ju je uhvatila velika trema kad je doznala da će upoznati Kate Middleton. 

Njihov susret na jednom humanitarnom događanju 2011. glumica je opisala u svojoj knjizi ''Whiskey in a Teacup''. 

"Vrisnula sam kad sam dobila pozivnicu, pomislili biste da umirem. Tog sam se dana probudila u četiri ujutro kako bih napravila frizuru. Iako sam jutarnja osoba, to je jako rano čak i za mene. Muž mi je rekao da me nikad nije vidio toliko uzbuđenu i bio je u pravu", piše Reese. 

Priznala je da je bila toliko uzbuđena da je od supruga tražila da je fotka u autu prije polaska, a susret s vojvotkinjom nije ju razočarao. 

"Ona je jako ljubazna i topla osoba, vrlo je elegantna i staložena. Našalila se sa mnom i odmah me začarala. I uživo je tako veličanstvena kako sam je zamišljala. Suosjećajna je, društveno savjesna i vrlo brižna osoba", nabrajala je hvalospjeve. 

Glumica smatra da je omiljena Kate zaslužila takav tretman u javnosti. 

"Moraš biti vrlo posebna osoba da se obavežeš na takav život, da svjesno pristaneš biti pod budnim okom javnosti svakog trena. Prihvativši titulu, znala je da će cijeli život imati kraljevsku dužnost, zauvijek. Jako se divim njenoj predanosti", zaključila je Reese. 

Pročitajte više