Renee Zellweger pokupila 20 milijuna dolara za nastavak "Dnevnika Bridget Jones"

NOVA hollywoodska zvijezda primiti će honorar kakav su do sada dobivale samo slavne Julia Roberts i Nicole Kidman, ali za tu lovu morati će se ponovo udebljati.

Dok je u "Chicagu" morala imati savršenu liniju kako bi stala u seksi kostim plesačice i pjevačice, lik Bridget Jones zahtjeva punašnu djevojku s viškom kilograma.

Zbog toga Renne pod hitno prelazi na "anti fitness" program po kojemu će se odreći svakodnevnog vježbanja i dijete od 1500 kalorija na dan.

Malo je nejasno kako će glumica nakon toga naglo smršaviti jer kraj filma opet zahtjeva mršavicu kada Renee zaglavi u tajlandskom zatvoru.

U nastavku pod nazivom "The Edge Of Reason" partneri će joj ponovo biti Hugh Grant i Colin Firth, a ne zna se da li će i oni, poput nje, dobiti pet puta veći honorar nego u prvom filmu.

Simpatična zvijezda iz Texasa nedavno se požalila da ne može naći pravog dečka nakon što je prije tri godine prekinula vezu s komičarom Jimom Carreyom. Tabloidi su svojevremeno pisali da se viđa s Georgeom Clooneyom, ali sa zavodnikom koji je spavao s 2000 žena teško je imati nešto ozbiljnije.

Pročitajte više