"Rina ima prištave sise!"

ŠEFICA Rina je sve češće meta stanara. Osim što je Mrkvica ne šljivi previše, Marko joj je prije spavanja dobacio kako je prava šteta što nema sise kao Monika, na što je Rina odlučno stala u svoju obranu i tvrdila kako su njene grudi zapravo prekrasne. "Imaju lijepi oblik, ali imaš i prištiće po njima", ponovno joj je dobacio Marko. Mrkvica nije ništa komentirao, ali to ne čudi s obzirom da već nekoliko dana sve manje vremena provodi s Rinom.

Smrdljiva kosa

"Znam, ljubavi, da ti je smrdjela moja kosa, zato sam je oprala", rekla je Rina Mrkvici nakon što je odvojila vrijeme za uljepšavanje, ali čak joj ni to nije pomoglo, sudeći po izrazu njezina lica. Fatalna plavuša svoje ljubavne probleme i frustracije odlučila je ovoga puta istresti na Luciji. Njen prijedlog je bio da Lucija prespava izvan Kuće, u vrtu. Big Brother se pobunio, kao i Marko koji ju je na opće iznenađenje ukućana - obranio. Nakon što je već tri puta bila nominirana, Lucija je izjavila kako se osjeća izoliranom te bi bilo najbolje da popije hrpu tableta pomiješanih s alkoholom.

51-godišnja Elizabeta, nakon Ivana M., počela se motati oko Kreše. Nakon što je naredila novoj stanarki Sabini da obriše suđe, jer kako ona kaže "tako i onako samo sjedi", otišla je u vrt razmijeniti svoje stavove s Krešom. "Ja nisam kućanica. Rođena sam da budem filmska zvijezda, da se volim, ljubim i obožavam", rekla je dobro raspoložena BB Beti. Njeno raspoloženje naglo je palo kada ju je Mira počela ispitivati o sinovima. "Jako me zanima što rade. Stariji sin mi vjerojatno puši džoint, ali ne osuđujem ga jer je to danas sasvim normalno", kaže najstarija stanarka.

A.M.
Foto: RTL

Pročitajte više