R. Kellyjeva "seks robinja": "Druga žena me gola učila kako ga zadovoljiti, bilo mi je 16 godina"

Screenshot: YouTube

JERHONDA PACE, jedna od djevojaka koje su optužile glazbenika R.Kellyja da vodi "seksualni kult", kaže da je bila "trenirana" da bi znala kako ga zadovoljiti.

Danas 24-godišnja Pace kaže da je imala 16 godina kada je u Chicagu pozvana u njegov autobus za turneje i tamo ga zatekla potpuno golog s još jednom ženom koja joj je trebala pokazati kako da ga zadovolji. 

"Ušla sam u bus, i vidjela tamo njega golog i nju golu. Nije mi bilo jasno što se događa. On je bio taj s kojim sam izgubila djevičanstvo i zato sam bila sasvim zbunjena. On mi je rekao da se ne brinem, valjda je vidio da mi je nelagodno. Htjela sam znati što se događa, a on mi je rekao da gledam nju i da će me ona naučiti sve što trebam znati. 'Ona će te zadovoljiti', rekao mi je i dodao da se skinem", otkrila je Jerhonda u intervjuu za The Real.

"Imala sam 16 godina, bila sam preplašena, ali rekao mi je da će me ona sve naučiti. Pratila sam što ona radi, bojala sam se, a on je to shvatio", kaže.

U intervjuu je otkrila i da ju je pjevač fizički zlostavljao te da bi je zatvarao u sobu danima, da je kazni. Jerhonda je ranije izjavila da pjevač vodi "seks kult" u te da u svojoj kući drži žene protiv njihove volje, kao "seksualne robinje". Ispričala je i da je ona uspjela pobjeći tako što mu je, dok je organizirao jedan party, rekla da mora pokupiti cipele iz obližnje ujakove kuće.

Ona je danas majka troje djece i tuži R.Kellyja koji se dosad financijski nagodio s drugim djevojkama koje su ga optuživale za seksualno zlostavljanje. 

Pročitajte više