Robert Downey Jr. navukao kostim Tigra, a zatim ostvario želju bolesnog dječaka

Foto: Instagram

MAJKA oboljelog sedmogodišnjaka obratila se glumcu Robertu Downeyju Jr.-u porukom na Instagramu, na koju je on odgovorio luckastom fotografijom i fantastičnom ponudom.

Vicky Keyte majka je dječaka Daniela oboljelog od cistične fibroze koji je veliki obožavatelj Downeyja Jr.-a u ulozi Iron Mana.

"Ovo je moj sin Daniel koji ima cističnu fibrozu. Sedam mu je godina i više od svega želi upoznati svog idola Roberta Downeyja Jr.-a (Iron Mana), s obzirom na to da se obranio od redovitih zlostavljača u školi, tako što im je rekao da i on u prsima nosi poseban priključak nalik lučnom reaktoru Iron Mana", napisala je Vicky na svom profilu na Instagramu.

Gospodin Stark, odnosno Downey Jr., odgovorio je dječaku fotografijom na kojoj nosi odijelo Tigra iz "Mede Winnieja Zvanog Pooh". Potom je pozvao malog obožavatelja na premijeru filma "Kapetan Amerika: Građanski rat".

"Ovdje gospodin Stark. Ovo je za Daniela, koji je nedavno imao težak dan. Kad sam potišten, meni pomaže ovaj kostimić. P.S. Bi li mi bio gost na losangeleškoj premijeri filma 'Kapetan Amerika: Građanski rat'? Ako bi, neka tvoja ekipa nazove moju. Sve najbolje", napisao je.

Majka je odmah odgovorila videom sinove reakcije na glumčevo javljanje.

Pročitajte više