Robertu Pattinsonu pozlilo kada se morao skinuti pred muškarcima

ROBERT PATTINSON želio je povratiti kada je shvatio da filmsku scenu u kojoj je gol mora snimiti pred skupinom drugih muškaraca. Kada je glumio Salvadora Dalija u filmu "Little Ashes" iz 2008. godine, Rob je ostao zgrožen kada je shvatio da će njegova golotinja tijekom snimanja biti izložena pogledima drugih muškaraca.

"Na snimanju su mi dali minijaturni ogrtač, a kada je došao trenutak da ga skinem, cijelo mi se tijelo počelo tresti i želio sam povratiti. Bilo mi je neugodno bilo koga pogledati u pauzama između kadrova pa sam samo zurio u pod. U jednom trenutku sam se okrenuo oko sebe i vidio šestoricu ili sedmoricu muškaraca kako me gledaju. Osjećao sam se grozno", prisjeća se Pattinson.

No, s vremenom se zvijezda vampirske sage "Sumrak" očito navikla dijeliti svoju intimu. Tako Robert sada bez ikakve neugode razglaba o, na primjer, svojem donjem rublju. Glumac je otkrio kako ne voli nositi bokserice već su mu najdraže obične bijele gaće. Ipak, prilično se šokirao kada je u novinama naišao na fotografije sebe u kupovini omiljenog donjeg rublja. "Ne znam zašto se to pojavilo, ne razumijem što je u tome zanimljivo. Pa što ste vi mislili da ja nosim?", bio je zbunjen Pattinson.

Pročitajte više