Robin Gibb: S Mauriceovom smrću umrli su i Bee Gees

POPULARNI rock-band Bee Gees nestao je kad je umro njihov pjevač Maurice Gibb, izjavio je u srijedu Mauriceov blizanac Robin.

Treći član skupine Barry Gibb rekao je nakon Mauriceove smrti, početkom siječnja u Miamiju, da će band nastaviti djelovati Mauriceu u čast.

´Za nas, Bee Gees su bila trojica braće´, rekao je Robin. ´Mauriceu u čast to moramo poštovati i ne biti više Bee Gees´, rekao je Robin za televiziju GMTV.

Ta 53-godišnja zvijezda najavljuje da on i stariji brat Barry nastavljaju glazbeno djelovati i da bi tako htio i pokojni Maurice.

´Sve što (Barry i ja) budemo činili, činit ćemo zajedno, ali samo kao braća, a ne kao Bee Gees´, rekao je i dodao: ´ Ne želimo opet biti Bee Gees.´

Bolnica u kojoj se u Miamiju liječio Maurice izdala je priopćenje prema kojem je rocker umro 12. siječnja od srčanog aresta tijekom hitne operacije u trbušnoj šupljini.

Bee Gees su u rokersku kuću slavnih Rock and Roll Hall of Fame ušli 1977. Trojica braće Gibb nisu samo izvodili vlastitu glazbu, oni su je i skladali i producirali za zvijezde poput Diane Ross, Barbare Streisand, Celine Dion i Dionne Warwick.

Pročitajte više