Rodila je petero djece, a ima tijelo boginje: Pogledajte kako izgleda prva žena Eddyja Murphyja

Foto: Instagram

SLAVNI glumac Eddy Murphy (54) čeka deveto dijete s 18 godina mlađom djevojkom Paige Butcher, no pozornost javnosti u posljednje vrijeme sve više privlači njegova prva supruga i majka petero njegove djece Nicole Murphy.

Iako je napunila 47 godina, čini se da atraktivna Nicole s godinama izgleda sve bolje i bolje. S Eddyjem je bila u braku 13 godina, a zajedno imaju petero djece, kćerke Briju, Shayne, Zolu i Bellu te sina Mylesa.

Nicole je nekoliko puta ponijela titulu jedne od najljepših žena Hollywooda i to s dobrim razlozima.

Slavu je stekla zahvaljujući reality showu "Hollywood Exes", koja, kao što se po nazivu može zaključiti, prati živote bivših supruga holivudskih faca. Osim što je dio ekipe ispred kamere, Nicole je i izvršna producentica showa.

Pored nje u njemu se pojavljuju Sheree Fletcher, bivša supruga Willa Smitha, Jessica Canseco, bivša supruga igrača baseballa Josea Canseca, Andrea Kelly, bivša ljubavnica R. Kellyja i Mayte Garcia koja je bila udana za Princea.

Nakon razvoda od Murphyja, Nicole je bila zaručena za igrača američkog nogometa Michaela Strahana. Bivša manekenka tvrdi da trenutno nije u vezi, a sudeći po fotografijama koje objavljuje, uživa u životu u potpunosti. 

Pročitajte više