Ronaldova cura otkrila kako su se upoznali: "Bila je to ljubav na prvi pogled"

Foto: Instagram

PARTNERICA Cristiana Ronalda otkrila je kako se zaljubila u nogometaša na prvi pogled, nakon što su se upoznali u jednoj trgovini brendirane odjeće u Madridu.

Georgina Rodriguez tvrdi da je taj osjećaj bio obostran, nakon njihovog susreta u lipnju 2016. godine. U intervjuu za talijansku inačicu magazina Elle rekla je kako je Ronalda upoznala u Gucciju, gdje je radila kao prodajni asistent.

"Nekoliko dana kasnije vidjeli smo se na eventu drugog brenda i tad smo mogli razgovarati u opuštenijoj atmosferi, izvan mog radnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled za oboje."

Zanosna 25-godišnja brineta, koja je Madrid zamijenila Torinom prošlog ljeta nakon što je Ronaldo potpisao za Juventus, svoj život u Italiji opisala je idiličnim. 

Par, koji je u vezi gotovo tri godine, ima kćerkicu Alanu Martinu, a Georgina, čija je mama Španjolka, a otac Argentinac, također odgaja Cristianove uskoro dvogodišnje blizance Evu i Matea te osmogodišnjeg sina Cristiana Juniora.

Georgina je u intervjuu za španjolski magazin Hola! u veljači priznala da bi voljela postati supruga nogometne zvijezde, no odbacila je glasine da su već zaručeni.

Njezin tipični dan sastoji se od buđenja djece, doručka i igranja s njima prije ručaka, nakon čega voli odspavati, otići u teretanu ili u spa te završiti dan uz TV s Ronaldom, otkrila je za Elle.

U intervjuu koji je naslovljen "Moj život s Ronaldom: Dom je gdje je obitelj", dodala je kako je najsretnija upravo doma, sa svojom djecom i partnerom.

"Naša je kuća naše utočište, naš hram izgrađen s toliko ljubavi."

Pročitajte više