"S Nevenom bi i vrtove kopala"

VEČERAS je u zagrebačkom Poshu održana promocija spota grupe Rochelle Rochelle za pjesmu "Erocktika". Glavna zvijezda spota je Neven Ciganović, a pri kraju se pojavljuje i manekenka Kristina Lumbar. Dečki su otkrili kako su htjeli "pokrasti" White Stripese i njihov spot za pjesmu "Don't Know What To Do With Myself". Spot je odrađen odlično, a osim glavnih zvijezda na promociji su se pojavili i Iva Jerković te Snježana Mehun. Za Index su svi podijelili dojmove o Cigijevom nastupu.

"Super mi je bilo surađivati s Nevenom jer je on super kao osoba, s njim bi kopala vrtove"

Kristina Lumbar otkrila nam je da se zaista bojala kako će sve ispasti, ali je zadovoljna krajnjim rezultatom. "Super mi je bilo surađivati s Nevenom jer je on super kao osoba, s njim bi kopala vrtove. Nije mi bilo previše toga za odraditi, samo minuticu oko štange, inače da sam trebala odraditi cijeli spot, ne bi se baš snašla. Kao što sam već rekla, ne ide mi baš plesanje oko štange i te neke seksi stvari. Rock inače ne slušam, baš suprotno. Samo narodnjake slušam. Sramota je za priznatim ali uvijek sam otvorena, glupo je da izjavim kako slušam klasičnu glazbu, ako to nije slučaj", rekla je Lumbar.

"Kad sam glumila u spotu Novih fosila, bilo je to spektakularno"

Snježana Mehun oduševljena je spotom jer je pomalo artistički odrađen. "Super e, onako art, sviđa mi se, jako je fora. Glazba mi je super, a spot je odličan, Neven je to dobro odfejkao. Ne vjerujem da je baš toliko spretan s obzirom na visinu i kilažu", rekla je Mehun koja je i sama glumila u spotu Novih fosila za pjesmu "Dobre djevojke". "Pa to je bio spektakl, imala sam sedamnaest godina i kad su me odabrali to je bio spektakl. Nisam slušala tu glazbu, ali biti tad na televiziji je tad bilo stvarno nešto. Bila sam glavna", otkrila je Mehun.

"Cigi na štangi, nisam očekivala"

Ciganovića je u njegovom debiju podržala i prekrasna Iva Jerković, koja se, priznaje, iznenadila. "Iznenadila sam se, ovo nisam očekivala, ovakvo plesno umijeće. Iznenadio me kao i sve okupljene. Snimala sam spotove, ali nikad nisam bila u ovakvom izazovu, nisam odrađivala takve uloge i toliko se unosila. Svaki trud se isplati pa tako i ovo. Zabavno je i ok, super mi je izgledao. Cigi na štangi, nisam očekivala. Slušam sve od glazbe, ali poslije ovoga slušat ću samo njih, ili više gledati", rekla nam je Iva.

"Zadovoljan sam, dečki su ovo dobro montirali"

Glavna zvijezda događaja, Neven, podijelio je s nama svoje dojmove. "Zadovoljan sam odrađenim, iskreno, dobro su dečki ovo montirali, uživo to nije tako dobro izgledalo kao sada. Super je bilo s Kristinom, njoj je štanga bila prirodnija stvar nego meni, iako je govorila da nema prirođen seksipil, meni je ona seksi i ovako dok šeće. Što se glazbe tiče, više sam tip za elektronsku muziku, ali sve mi se više počelo sviđati ovo, rokerske stvari. Ne sviđa mi se kad rokeri malo previše zabriju, ali ovo mi je super. Dečki rade neki moderan rock i vrlo je slušljivo, to mi je ok", zaključio je zgodni i svestrani Neven.

Pročitajte više