"Samo sam se sjetio reći - bok": Beckham gestom ostavio umirovljenika bez riječi

Foto: Instagram

DAVID BECKHAM odlučio je na uskršnji ponedjeljak iznenaditi jednog umirovljenika te svojom gestom oduševio mnoge. 

70-godišnji David Roberts nemalo se iznenadio kad je u svom vrtu ugledao slavnog nogometaša s vrećicom punom potrepština. Otkrio je da su mu najavili da će mu poznata osoba doći u posjet, no kaže da ipak nije očekivao da će to biti legendarna nogometna zvijezda poput Beckhama.

Posjet je zapravo bio dio humanitarne akcije koju organizira Age UK, zaklada namijenjene za pomoć umirovljenicima. "David je stigao točno na vrijeme. Sve što sam se mogao sjetiti reći bilo je: Bok, kako si?" rekao je umirovljenik za Oxford Mail.

"On je drag čovjek, razgovarali smo o tome što će biti s nogometnim sezonama Manchester Uniteda i Liverpoola. Dao mi je vrećicu s kućanskim potrepštinama", dodao je.

David Roberts bori se s rakom već tri godine. Živi u Abingdonu sa svojom ženom i odraslim sinom te priznaje da su i oni zaslužili ovakav posebni posjet jer su mu mnogo pomogli tijekom borbe s bolešću.

Age UK je organizacija pokrenuta u 2009. godini, a Beckham uz svoj humanitarni rad također radi kao UNICEF-ov ambasador dobre volje.

Pročitajte više