Samsung Galaxy A50 – zlatna sredina pametnih telefona idealna za ljetne dane

Foto: Press

BLIŽI se ljeto, a s dolaskom ovog najtoplijeg godišnjeg doba sve više razmišljamo o godišnjem odmoru. Kako bi nam ovaj godišnji odmor ostao u najboljem sjećanju, u moru dostupnih uređaja izdvojili smo Samsung Galaxy A50 jer će s lakoćom naše trenutke ovjekovječiti vrhunskim fotografijama i pretvoriti ih u trajne uspomene. Ovaj pametni telefon dostupan je po pristupačnoj cijeni i donosi premium karakteristike, a mi izdvajamo upravo one koje će osigurati nezaboravne uspomene s ljetovanja.

1. Beskonačan kontrast i odlični kutovi vidljivosti uz sAMOLED zaslon

Osim što je vizualno vrlo atraktivan, 6,4-inčni Infinity-U zaslon obuhvaća Galaxy A50 od ruba do ruba, ostavljajući dojam da je gotovo bez okvira. Uz FHD+ rezoluciju i sAMOLED boju, možete uroniti u omiljene videoblogove i prijenose uživo kojih tijekom ljetnih mjeseci zasigurno neće nedostajati. Najveći aduti ovog vrhunskog zaslona su odlični kutovi vidljivosti i beskonačan kontrast, a dodamo li tome i odličnu vidljivost na suncu, možemo reći kako smo s ovim uređajem spremni za nadolazeće ljetne dane.

2. Tri kamere za bilježenje života u pokretu

Trostruka kamera i ultra široki objektiv najveći su saveznici tijekom ljetovanja jer omogućuju jednako kvalitetno bilježenje trenutaka na jarkom dnevnom svjetlu i u mračnim uvjetima. Tako dnevne fotografije ostaju bistre, a noćne izvlače više svjetla uz manje zamućenosti i oštre detalje. Trostruka kamera Galaxy A50 uređaja sastoji se od ultraširoke kamere s vidnim poljem od 123 stupnja, kao i kamere od 25 MP te dubinske kamere od 5 MP za prilagodbu vidnog polja. Neovisno o tome odaberete li odbojku na pijesku, rolanje, frizbi, ples ili šetnju uvalama, Galaxy A50 će vam pomoći zabilježiti zabavno i aktivno ljeto.

3. Optimizator scene za fotografije koje vrijedi dijeliti

Bez obzira fotografirate li morske uvale, mediteranske specijalitete, vaše najmilije ili stvari koje volite, optimizator scene prepoznaje čak 20 različitih scena i poboljšava fotografiju uz pomoć umjetne inteligencije. Značajka Flaw Detection prati i otkriva mane kao što su zamućenje, slabo pozadinsko osvjetljenje i zatvaranje oka uz upozorenje da pokušate ponovno. Tako dobivate optimalnu svjetlinu, zasićenost i sve što vam treba da biste zabilježili stvarnost onakvom kakva vam je u pamćenju.

4. Vrhunski dizajn u sjajnim bojama

Ovaj pametni uređaj ima 3D nelomljivu pozadinu, dolazi u udobnom tankom dizajnu i glatkom zakrivljenom obliku, a dostupan je u crnoj, bijeloj, plavoj i koraljnoj boji. Uz vrhunsku estetiku, Galaxy A50 ima još jednu karakteristiku vezanu uz modele iz viših kategorija, a to je zaštita svih podataka pohranjenih na uređaju. Riječ je o skeneru za očitavanje otiska prsta na zaslonu koji prepoznaje jedinstveni otisak prsta tako da ga možete pritisnuti i otključati jednim laganim potezom.

5. Baterija koja traje

Ljetno razdoblje idealno je za izlete, druženja, koncerte i ostale provode na otvorenom, a upravo takve situacije zahtijevaju da vam je uređaj cijelo vrijeme na raspolaganju. Dugotrajna baterija od 4000 mAh traje cijeli dan tako da bez problema možete provoditi vrijeme na društvenim mrežama, dijeliti sadržaj, streamati ili igrati videoigre. Zatreba li vam punjenje, možete se poslužiti i brzim punjačem od 15 W za Galaxy A50. Dodatna prednost dolazi i s memorijom uređaja. Naime, 128 GB interne memorije lako je proširivo s micro SD karticama, a uz nju istovremeno možete koristiti i još dvije nano SIM kartice.

Samsung Galaxy A50 nalazi se u zlatnoj sredini ponude, nudeći premium karakteristike po prihvatljivoj cijeni. Razmišljate li o kupnji pametnog telefona prije ljetne stanke, sigurni smo kako ćete uz ovaj uređaj stvoriti nezaboravne uspomene. Više informacija o Galaxy A50 možete saznati ovdje.

Samsung pametni telefoni nagrađeni su nagradom Woman's Choice Award, koja se po prvi put dodjeljuje u Hrvatskoj. Riječ je o nagradi kojom se nagrađuju najpopularniji brendovi koje su odabrale upravo žene.

Pročitajte više