Sandija više ne vole ni u Republici Srpskoj

NEKAD prilično eksponirani hrvatski pjevač Sandi Cenov više nije popularan čak ni u Republici Srpskoj, u kojoj propale hrvatske zvijezde s početka devedesetih odlično prolaze.

Sandiju se prije nekoliko godina ugasla zvijezda popularnosti u Hrvatskoj, a kako bi održao kakav-takav status glazbene zvijezde, bivši muž missice Branke Bebić krenuo je na istok u potrazi za poslom.

Kako trendovi sve više kasne kako idete sa zapada na istok (što vrijedi i za Hrvatsku u odnosu na npr. Englesku), tako je i Sandijevim obožavateljima u Srbiji odnosno susjednoj kvazidržavi Republici Srpskoj trebalo nekoliko godina da shvate kako wannabe rocker/zavodnik i nije tako zanimljiv kao što im se činilo u vrijeme kad nije mogao nastupati kod njih.

Iako su srpski tabloidi unatrag par mjeseci pisali o "najpoželjnijem hrvatskom neženji" koji žari i pali na tamošnjoj estradi, najbolji pokazatelj Sandijele popularnosti na ionako nazadnom glazbenom prostoru pokazao je njegov nedavni nastup u banjalučkoj diskoteci "Titanijum".

Naime, tamo je pjevač lakih nota unatoč najavljivanom nastupu okupio samo tridesetak fanova (pretežno ženskog spola), a velika diskoteka cijele je večeri bila sablasno prazna.

No, kako javlja srpski Svet, Sandija to nije spriječilo da se ponaša poput zvijezde. Kad je shvatio da njegovi slatkasti pjesmuljci ne prolaze baš najbolje kod malobrojne publike, posegnuo je za tuđim hitovima, pa je tako otpjevao i nekadašnji hit Borisa Novkovića, pjesmu "Tamara".

Ipak, nakon kratkog Sandijevog nastupa kod organizatora i publike bilo je primjetno nemalo razočarenje "najpoželjnijim hrvatskim neženjom", a mi se samo nadamo da će Sandijevim stopama uskoro krenuti i Toni Cetinski, još jedan hrvatski pjevač koji je razočaran sve slabijim prijemom u Hrvatskoj zaredao nastupima po Republici Srpskoj.

Pročitajte više