Seksi Jelena Rozga snimila spot: Imamo i jednog lijepog, zgodnog frajera



LIJEPA Jelena Rozga snimila je danas spot za pjesmu "Karantena" u hotelu Radison Blu u Splitu. "Snimila sam spot za pjesmu 'Karantena' koja se nalazi na mom albumu 'Bižuterija', koji je izašao prije dva, tri dana. Pjesma je vesela, premijera spota će biti na mom velikom koncertu 11. veljače u Splitu. Radili smo cijeli dan i moram priznati da sam malo umorna. Imam prekrasne haljine dvojca Elfs. Neću vam sad ništa previše otkrivati, vidjet ćete sve. Imamo i jednog frajera u spotu, nije poznat, ali je lijep i zgodan. Snimali smo u hotelu Radison Blu, izgleda prekrasno, snimali smo u apartmanu. Zanimljiv spot, a najzanimljivija će biti moja odjeća i šminka", ispričala je Rozga za Index.

"Moram vam priznati da mrzim snimati spotove"

Otkrila je i da ne voli snimanja spotova i naslovnica. "Ide mi snimanje spotova. Nije mi prvi spot, već sam petnaest godina u ovom poslu, ali moram vam priznati da mrzim snimati spotove. To mi je najgori dio ovog posla. Najdraže mi je biti na bini i pjevati, ali kad moram snimati neke naslovnice ili omote albuma, to mi jako teško pada. Cijeli dan se moraš šminkati i presvlačiti. Ne podnosim prejaku šminku i to mi je stvarno naporno, ali što se mora nije teško", smatra simpatična Splićanka.

"Željko zna moje žute minute i pušta me, danas sam tako napravila lijepo pauzu za ručak i pojela juhu i piletinu"

"Već dugo surađujem s gospodinom Željkom Petrešom, negdje od 1998. se poznajemo i zna kako je sa mnom raditi. On već zna kako je kad me uhvati moja žuta minuta. Ja sam danas morala danas napraviti pauzu za ručak. On meni kaže: 'Jele, ajmo sad to snimiti pa ćemo ići prije kući', a ja njemu kažem da moram ručati jer sam gladna, a kad je tako onda ne funkcioniram. Ja sam tako lijepo napravila pauzu i naručila juhu i piletinu. On zna kako je raditi sa mnom, sve mu je to simpatično i drago i sve mi oprašta", zaključila je uspješna pjevačica.

Pročitajte više