Sestra Meghan Markle preklinje: "Javi se ocu da ne umre nesretan"

Screenshot: YouTube

MEGHAN Markle nije se javila ocu Thomasu više od dva mjeseca. Thomas Markle tvrdi da ju je pokušao dobiti na sve moguće načine i razgovarati s njom, ali je ona promijenila broj telefona i potpuno prekinula komunikaciju s njim. Nakon skandala koji su pratili kraljevsko vjenčanje, Meghan je odlučila prekinuti komunikaciju s ocem koji je zbog stresa dobio srčani udar. 

Thomas Markle javno je rekao da će prestati komunicirati s medijima samo i jedino ako mu se kći javi, a sada se u preklinjanje Meghan uključila i njezina sestra Samantha koja je preko televizije moli da se javi ocu koji je jako zabrinut za nju.

"Naš otac je bolestan i jako zabrinut za Meghan. Brinem se da bi mogao umrijeti ovako nesretan, jer ga Meghan nije nazvala niti posjetila otkako se udala za princa. On ima 74 godine i preživio je srčani udar, bilo bi strašno da umre a da nisu razgovarali. Život je prekratak. Budući da ne postoje privatni kanali preko kojih bismo mogli razgovarati s Meghan, moramo ovako javno. Znam da postoji kraljevski protokol i pravila kojih se ona mora držati, ali nije joj zabranjeno koristiti telefon i nazvati svog oca", rekla je Samantha u emisiji Good Morning, Britain.

Vojvotkinja Meghan je, izgleda, odlučila potpuno izbrisati oca, sestru i brata iz svog života. Thomas Markle nedavno je rekao da misli da je ona pod strašnim pritiskom i da je nesretna nakon udaje u kraljevsku obitelj.

Pročitajte više