Seve Nacionale krenula u osvajanje Balkana: Prvo je zapalila Beograd

SEVERINA je održala svoj prvi koncert u Beogradu. Karte su već odavno bile rasprodane i bilo je za očekivati da će Seve Nacionale napraviti spektakl.

Kako je i najavljivala, velika pozornost bila je posvećena pozornici na kojoj se izmjenjivalo 40-ak izvođača, ali i njezinoj odjeći - i da, obukla je vjenčanicu. Promijenila je više desetaka kostima, a njen svaki dolazak na pozornicu bio je popraćen ogromnim pljeskom. Beogradska Arena bila je puna - oko 15 tisuća ljudi oduševljeno je zajedno sa Seve pjevalo.

Kako tvrde srpski mediji, Seve je Srbima priredila nešto što to dosad nije napravila niti jedna domaća niti strana zvijezda. Uz Severinu, na pozornicu su se popela i druga velika imena s estrade među kojima je i Petar Grašo koji je također nedavno prvi put zapjevao u Beogradu. Jelenu Rozgu Severina je najavila kao najljepšu plavušu iz Splita, a zatim je zapjevala i s Anom Bebić, kandidatkinjom prve sezone Operacije trijumf.

"Jako sam zaljubljena i sretna"


Ana, Severina i srpska pop pjevačica Nataša Bekvalac izvele su pjesmu "Prijateljice" i tako dignule cijelu Arenu na noge. Užarenu atmosferu do vrhunca je definitivno doveo Goran Bregović koji je nastupao uz brojne trubače. "Nisam ni sanjala da ću jednog dana biti toliko bliska s njim, da će pisati za mene, da će mi biti kum Brega kojem sam se kao djevojčica divila poslije koncerta u Splitu koji me oduševio", priznala je pjevačica.

Zaljubljena Severina toliko je bila ponesena emocijama da ih je čak odlučila podijeliti s beogradskom publikom. Ona je, naime, priznala da je jako zaljubljena i sretna dok je prije devet godina bila jako emotivno nestabilna. Ipak, u tom periodu nastao je njezin veliki hit "Pogled ispod obrva" koji je zatim Seve zapjevala s publikom koja je pjevala na sav glas.

Spomenimo još samo kako su nakon Beograda u planu koncerti u Novom Sadu, Sarajevu, Skopju, Ljubljani.

Pročitajte više