Sever podijelila Vučićevu izjavu pa se našalila: Zoki, ljestvica je visoko podignuta

Foto: Robert Anic/Pixsell

MAJA SEVER na Twitteru je komentirala izjavu Aleksandra Vučića s njegovog jučerašnjeg javljanja putem konferencije za medije. 

Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon odluke vlade da iz skupštinske procedure povuče Zakon o eksproprijaciji. S obzirom na to da se ovaj zakon dovodio u vezu s pripremom terena za kompaniju Rio Tinto, početak iskopavanja litija u dolini Jadra, ali i početak ekološke katastrofe, Vučić se dotaknuo i tog pitanja.

"Kada poduzimate nešto, ne možete uvijek zadovoljiti sve interese, ali nemamo pravo uništavati živote većeg broja ljudi nego što je to bilo predviđeno prvobitnim planovima", rekao je između ostaloga Vučić, a na račun njegove izjave Sever se našalila.

"Zoki, ljestvica je visoko podignuta", napisala je na društvenoj mreži pritom se referirajući na predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića čije se izjave često komentiraju na društvenim mrežama.

"Je, ajde sad krenite i našeg aktualnog predsjednika etiketirat da je ratni hučkač. Slatki ste. Ono Milanović=Vučić. Tuđman vam je ionak u rangu Mladića. Samo tko je Šešelj možda onaj vaš trabant Juričan bude imao novu ulogu", komentirao je Severinu objavu jedan korisnik Twittera.

Sever mu je na to odgovorila: "Nikad nisi imao smisao za humor ili ga samo izgubiš kada su tema naši velikani?"

Inače, Sever se i ranije na Twitteru osvrtala na Milanovića. Prije nekoliko tjedana javila se objavom koja se odnosila na Milanovićev susret s Papom u Vatikanu. 

Jedan od korisnika društvene mreže tada je napisao "Samo da se Milanović ne posvađa s papom", a Sever je potom odgovorila: "Molitve su ti uzaludne, nema šanse da mu nešto ne objasni."

Pročitajte više