Severina će izvještavati iz beogradske Big Brother kuće?

"GLEDATELJI će na vrijeme biti obaviješteni o svemu", tek je kratak službeni komentar s RTL televizije na napise srpskih medija o tome da će iz beogradske Big Brother kuće izvještavati Severina. Iako su u toj ulozi mnogi očekivali voditeljicu Antoniju Blaće, srpski Blic je, pozivajući se na izvor blizak producentskoj kući Emotion, objavio kako se "dogovori sa Severinom privode kraju i to je najvjerojatnije gotova stvar".

"Njoj se dopala ideja, prije svega zato što je u pitanju jedan vrlo interesantan projekt u kojemu će imati zanimljivu ulogu. Ostaje samo da uskladi sve svoje obveze s projektom i da suradnja počne. Big Brother je i u Hrvatskoj bio jako gledan, a RTL slovi za jednu od ozbiljnih medijskih kuća. Severina je već surađivala s producentskom kućom Emotion i bila je itekako zadovoljna, tako da joj uloga voditeljice Big Brothera odgovara", naveo je isti neimenovani izvor, dok su iz Emotiona tek kratko poručili: "Informaciju o tome tko će voditi show još čuvamo". Severinin menadžer Tomica Petrović napise Blica demantira.

Podsjetimo, ovog puta će se u BB kući, koja će se nalaziti u Beogradu, naći stanari iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine. Svi oni će dobiti priliku pokazati sve svoje vještine, talente, osobine, ambiciju i odlučnost u borbi za nagradu od 100.000 eura.

Pročitajte više