Severina na koljenima: Zaprešićani izviždali pjevačicu

JUČER je, prema svemu sudeći, bio buran dan Severine Vučković. Premda je bila najavljena kao jedna od gošći na promociji albuma "Kišni ljudi" pokojnog glumca Galiana Pahora, ondje se nije pojavila. Prigodna promocija održana je u HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci u 18 sati, ondje su bili svi umjetnici koji su sudjelovali na Pahorovu albumu, a svi prisutni su čekali da se zvijezda večeri pojavi. Čak je i voditelj programa posjetiteljima rekao da će je pričekati jer je najavila kašnjenje. No, mjesto u prvom redu, odmah pored Arsena Dedića, Anje Šovagović-Despot i Mislava Čavajde, ostalo je prazno.

Ljubakanje umjesto promocije?

Prema saznanjima Indexa, pjevačica jučer jest bila u Rijeci, međutim, na promociju nije stigla. Očevici kažu da je nešto prije 18 sati Severina još sjedila sa svojim dečkom, 39-godišnjim Slavkom Šajinovićem u kafiću Phanas, da bi oko 18.20 krenula automobilom nazad u Zagreb.

Navečer je, naime, imala koncert u Zaprešiću u sklopu Dana grada Zaprešića. Koncert se odvio u šatoru pored zaprešićke srednje škole bana Josipa Jelačića. Nastup je otvorila svojim najnovijim hitovima, čije su stihove znali redom svi prisutni žitelji gradića pokraj Zagreba. S prvim taktovima njezinog singla "Gas, gas", publika je tek pala delirij.

"Nećete me ovaj put otjerati! Ovo je moj koncert!"

Kratki spoj, međutim, nastao je kad je splitska diva zapjevala "Ništa kontra Splita". Podsjetimo, na prošlogodišnjoj manifestaciji također je nastupila Severina i također izvela istu pjesmu. Publika nije reagirala najbolje i, prisjećaju se građani Zaprešića, pokušali su je potjerati s koncerta. Ove godine su je (samo) izviždali. Sinoć je Severina na to poručila publici: "Nećete me ovaj put otjerati! Ovo je moj koncert!".

Menadžer nedostupan

Nastup je nastavljen i završio je s osmjesima, i Severininim i njezine zaprešićke publike. Jedino pitanje ostaje bez odgovora zbog čega je Severina izostala s promocije albuma njezina pokojnog prijatelja, s kojim je snimila i duet "Nije to kraj". Je li je spriječilo nešto doista neodgodivo ili je doista zamijenila sjećanje na umjetnika ljubakanjem s novim dečkom. Pokušali smo doznati razloge izostanka od njezina menadžera Tomislava Petrovića, no tijekom subote bio je nedostupan.

E.D.
Foto: K.H.,Index

Pročitajte više