Severina poslala poruku hejterima: Glumila bih i u spotu Gej SLOVeni

Foto: Press

SEVERINA KOJIĆ glumila je spotu Hejt SLOVEni, još ste živi?, koji je sastavni dio Kampanje protiv govora mržnje koju magazin Buka realizira proteklih mjeseci, a sada je pjevačica poslala poruku hejterima.

"Hejteri nisu baš hrabri ljudi. Najviše se vole sakrivati pod izmišljenim profilima ili kao anonimni komentatori pod vijestima u medijima. Svejedno, izgleda da su se malo pritajili, stvarno ih nema puno ovih dana", rekla je za Nova.rs

"Puno je više pozitivnih komentara na spot, ma gotovo 98 posto su pozitivni na mojim kanalima. Nisam dobila poziv, sama sam se ugurala čim mi je Peki (Predrag Ličina, redatelj spota) pričao što je smislio. Bili smo strašno nestrpljivi da to snimimo jer je trebalo nešto vremena da nađemo neku mirniju situaciju između drugog i trećeg koronavala i uskladimo termine svih nas", rekla je.

Otkrila je i da bi rado sudjelovala u spotu Gej SLOVEni ako bi se realizirao.

"Sudjelovala sam na Prideu u Zagrebu, odnosno Povorci ponosa, prije mnogo godina. Bila sam i na večeri donatora Pridea. Jako bih se veselila ponovnoj suradnji s istom ekipom. Naravno, i na projektu Gej Sloveni. Zapravo, baš bi bilo dobro da svakih nekoliko mjeseci odradimo jedan Hejt Sloveni spot na omiljene ciljeve hejtera. I tako ih stalno zasipamo i izlažemo javnoj sramoti i uz dobru šalu sprdamo" zaključila je.

Pročitajte više