Severina se vraća u kazalište

NAKON kraće pauze u glumačkim angažmanima, Severina je najavila povratak na kazališne daske. Pjevačica nije željela otkriti u kojem će kazalištu glumiti niti je govorila o detaljima svojih novih angažmana, ali potvrdila je da će ponovno zaigrati na "daskama koje život znače". "Imam neke dvije lijepe ponude i veselit će me, možda iduće godine. To me jako raduje, malo onako pobjeći, onda se isto vratiti", izjavila je Severina u RTL-ovom videu.

Seve je do sada nastupala u riječkom HNK u operi "Karolina Riječka" gdje je imala glavnu ulogu. Od kazališnih uloga treba spomenuti i njen projekt, monodramu "Čekajući svog čovika" koju je producirala i izvodila. 2007. godine nastupila je u predstavi "Gospoda Glembajevi" s riječkim kazališnim ansamblom. Glumila je u filmovima "Gdje je nestala Slovenija?", "Duhovi Sarajeva" i "Pijetlov doručak".

Njen prošlogodišnji nastup u Beogradu tema je dokumentarca "Kad se pretvorim u Severinu" u kojem, naravno, ima glavnu ulogu. Pjevačica je najavila izlazak svog novog DVD-a koji se također bavi njenim beogradskim nastupom. "Zvat će se 'Tridesete uživo', to je moj drugi live DVD i presjek je mog života od devedeset i druge naovamo", kaže Sevka koju je Morgan Freeman prilikom nedavnog boravka u Dubrovniku nazvao "autentičnom prirodnom ljepotom Hrvatske". Seve mu uzvraća kompliment. "I on je jako simpatičan i ljubazan", komentirala je pjevačica. 

Pročitajte više