Shakirin odvjetnik: Da se zaljubila u Ramosa, a ne u Piquea, manje bi je koštalo

Foto: Instagram

Shakirin odvjetnik Pau Molins izjavio je da bi kolumbijsku pjevačicu puno manje koštalo da se zaljubila u Sergija Ramosa umjesto u Gerarda Piquea.

U intervjuu u El Monu za RAC1, Molins je komentirao nedavno suđenje Shakiri za utaju poreza, navodeći da bi ona, da nije živjela u Kataloniji, izbjegla tri od šest zločina za koje je optužena, jer u Madridu nema poreza na imovinu. Kolumbijska pop zvijezda postigla je nagodbu sa španjolskim vlastima u slučaju utaje poreza prije službenog počeka suđenja te je platila kaznu od 7.5 milijuna eura.

"Puna su im usta jednakosti Španjolaca, a ako ste stanovnik Katalonije, možete ići u zatvor za zločin za koji je to nemoguće u Madridu, jer nema poreza na imovinu", izjavio je. Međutim, ono što je nakon toga rekao privuklo je posebnu pažnju.

"Da se zaljubila u Sergija Ramosa, umjesto u Gerarda Piquea, to bi je koštalo mnogo manje novca", kazao je Molins. Također je naveo da je Shakira nevina i da nije imala želju prevariti državu, dodajući da je "to veoma komplicirano pitanje sa svjetskim umjetnicima koji su uvijek u pokretu".

Upravo je Sergio Ramos nedavno uručio Shakiri nagradu na Latin Grammy dodjeli koja se održala u Sevilli, a potom se i pohvalio fotografijom na društvenim mrežama.

Pročitajte više