Siemens potpisao sponzorski ugovor s Ronaldom

SIEMENS je potpisao sponzorski ugovor s Ronaldom, jednim od najvećih nogometnih zvijezda današnjice. Ronaldo će do kraja nogometne sezone 2006. sudjelovati u svim Siemensovim reklamnim kampanjama. Osim toga Siemens je proširio svoje sponzorstvo na Real Madrid mušku košarkašku ekipu i tehničku realizaciju Realmadrid TV-a koja će se digitalno emitirati širom svijeta.

Uz sudjelovanje u reklamnim kampanjama također je planirano da se na brazilskom tržištu prodaje mobitel "Ronaldo". U internacionalnoj promotivnoj kampanji "Play, Win and Make your dream come Real" Ronaldo poziva na sudjelovanje u natjecanju za Siemensove mobilne telefone u TV spotovima, oglasima i na Internetu.

Siemens je glavni sponzor nogometnog kluba Real Madrida još od srpnja 2002. i zahvaljujući pozitivnim rezultatima i iskustvima, Siemens je odlučio proširiti ovo partnerstvo pa će tako sponzorirati i mušku košarkašku ekipu Real Madrida koja je vrlo uspješna u Europskoj ligi.

Također podupire klub i kroz tehničku podršku Realmadrid TV-a, programa na digitalnoj televiziji koji će se uskoro emitirati širom svijeta.

 

Pročitajte više