Šimleša o Lidiji: Cijenim žene koje pažnju privlače mozgom, a ne svojim tijelom iz 659 tisuća kuteva

Foto: Facebook/Instagram

ALEKSANDAR STANKOVIĆ u Nedjeljom u dva pozvao je Brunu Šimlešu, a nakon 45 minuta čavrljanja o ljubavi i životu, voditelj je odlučio svog gosta pitati o onoj kolumni o "umjetnici" Lidiji Bačić koja je podigla prašinu.

"To je bila potpuno bizarna situacija, nikad se nisam našao u sličnoj situaciji", započeo je Šimleša pa nastavio:

"Kolumna je izazvala interes, a ja sam napisao sljedeće: Mislim da svatko smije svoje tijelo koristiti kako želi i imidž graditi kako želi, ali više cijenim žene koje pažnju privlače mozgom, a ne samo svojim tijelom iz 659 tisuća kuteva", rekao je i dodao da ga ne zanimaju slike polugolih žena

"Nemojte me muljati", ispalio je kao iz topa Stanković.

"Nemojte suditi prema sebi", uzvratio je Šimleša.

"Ja gledam druge žene, ali gledam i svoju suprugu", priznao je Stanković.

"Sretno vam bilo", zaključio je Šimleša tu raspravu pa nastavio:

"Bio sam u Francuskoj i trebao sam pisati kolumnu. Svaki portal koji sam otvorio imao je naslov nećete vjerovati što je opet pokazala, zapalila internet... Kliknuo sam na to prvi put da vidim komentare", rekao je i dodao da su komentari bili različiti, među ostalim i da to što je pokazala nije ništa posebno.

"Gdje su takvi koji ne mogu vjerovati da to nije nešto posebno?" pitao ga je Stanković.

Šimleša se potom požalio da curice s kojima njegova kći ide u školu na početku trećeg razreda raspravljaju koja je naša najseksi pjevačica.

"Nemam ništa protiv lijepih žena, ali mislim da bi društvo bilo bolje da je od deset članaka sedam o tome što su napravile, a ne o tome kako izgledaju", zaključio je.

Dodao je da bi ponovio tu kolumnu, ali iz nje bi izbacio dvije riječi - Lidija i Bačić. 

Pročitajte više