Sinead O'Connor ispratila sina (17) u pink trenirci, u lijes mu je stavila cigarete

Foto: Profimedia

SINEAD O'Connor je na vječni počinak ispratila sina Shanea koji je počinio samoubojstvo. Internet su preplavile fotografije pjevačice koja je na sprovod došla u papučama i pink trenirci. Pagesix piše da je želja preminulog Shanea bio sprovod po hinduističkim običajima, a Sinead je izjavila da bi se njemu jako svidio njezin outfit. Nakon sprovoda Sinead se oglasila na svom Twitteru.

"Upravo smo se oprostili od našeg prekrasnog anđela, Shaneya. Vrlo lijepa hinduistička ceremonija. Shaneu će se svidjeti. Uvijek je skandirao 'Om. Shanti'. Stavila sam nekoliko paketa cigareta u lijes za njega za slučaj da ih nema na nebu. I to će mu se svidjeti. Om. Shanti", napisala je Sinead.

Pjevačica je nakon tragične smrti sina bila hospitalizirana.  U objavi na Twitteru Sinead je otkrila da je bila s policijom i da je ubrzo potom prevezena u bolnicu.

"Odlučila sam slijediti svog sina. Nema smisla živjeti bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Ostala sam samo zbog njega, a sada ga nema. Uništila sam svoju obitelj. Moja djeca me ne žele poznavati. Ja sam us*ana osoba. A vi svi mislite da sam fina jer znam pjevati. Nisam", napisala je i zabrinula svoje pratitelje.

Podsjetimo, tinejdžer Shane nestao je početkom mjeseca te je policija odmah krenula u potragu, ali je ona uskoro bila obustavljena. "Nakon pronalaska tijela u Brayu u Wicklowu u petak, 7. siječnja, obustavljena je potraga za nestalim 17-godišnjim Shaneom O'Connorom", rekao je glasnogovornik policije

Pročitajte više