Sjećate li se Arsena iz Big Brothera? Danas živi potpuno drugačiji život, pogledajte kako izgleda

Foto: Facebook

JEDAN od najpopularnijih natjecatelje iz kulinarskog showa "Tri, dva, jedan kuhaj!" je definitivno Arsen Košta, radijski voditelj koji kuha u paru sa svojim kumom Željanom Gregovim.

U sinoćnjem su izdanju oduševili najzahtjevnijeg člana žirija, Ivana Pažanina koji im je velikodušno udijelio svoju rijetku pohvalu.

"Sigurno vam nije bilo lako napraviti predjelo, glavno jelo i desert u tako malo vremena. A uz to, ovo su bili zahtjevni recepti i zahtjevna jela koja traže finesu, koja traže ozbiljnost, pa čak i znanje. Tako da sam strašno ponosan i sretan da ste zadatak svladali do kraja“, rekao im je Pažanin, a i ostali članovi žirija su se spremno složili.

Iako je svima poznata činjenica da je simpatični Arsen najrazgovorljiviji natjecatelj u emisiji, mnogi ne znaju da je u stvarnom životu suprug najpoznatije splitske odvjetnice Doris Košta, otac nekadašnjeg natjecatelja Big Brothera Arsena Košte mlađeg, a po najnovijem i djed.

Njegov sin Arsen Košta mlađi, javnosti se predstavio kao jedan od natjecatelja u Big Brotheru, a danas je trener u jednom splitskom fitness klubu.

Tatu Arsena je za vrijeme snimanja kulinarskog showa razveselio jednim od najljepših poklona koji je mogao zamisliti - podario mu je unuka.

Pročitajte više