Slatkog Filipa iz Supertalenta već ste vidjeli u showu koji je razbjesnio Hrvate

Foto: RTL

FILIP RUDAN svojom je izvedbom pjesme ''Kiss From A Rose'' u Supertalentu osvojio žiri, ali i srca brojnih gledateljica koje su odmah pohitale zapratiti ga na društvenim mrežama pa je tako ovaj simpatični osamnaestogodišnjak nakon sinoćnje epizode Supertalenta veoma brzo došao do broja od 11 tisuća pratitelja na Instagramu.

Međutim, nastup na Supertalentu nije Filipovo prvo pojavljivanje na televizijskim ekranima. Naime, on se već jednom predstavio hrvatskoj publici - u RTL-ovom pjevačkom natjecanju Zvijezde 2017. godine.

Tada 17-godišnji Filip izborio je prolaz na audiciji pred žirijem u kojem su sjedili Tony Cetinski, Maja Bajamić, Massimo, Mirela Priselac Remi te Goran Lisica Fox. I ne samo da je uspio izboriti prolaz dalje nego je završio u finalu gdje se borio protiv Bernarde Bobovečki, Jessice Atlić McColgan i Sare Andrić.

Filip se u Zvijezdama profilirao kao romantičar koji je redovito izvodio ljubavne pjesme, a najviše je upamćen njegov nastup u polufinalnoj emisiji kad je izveo pjesmu ''All Of Me'' Johna Legenda te pustio suzu na pozornici.

"Spreman sam odreći se svoje karijere, samo da tebi pomognem. Barem malo, u bilo čemu, da ti bude ljepše što si sve prošao s nama", rekao mu je tad Cetinski.

Pobjedniku Zvijezda obećana je nagrada od 100.000 kuna te snimanje albuma za izdavačku kuću Dallas Records, no Filipu se s pjesmom ''Ostala si uvijek ista'' Miše Kovača ipak nije osmjehnula sreća, nego je pobjedu tad odnijela Jessica Atlić McColgan. 

To pjevačko natjecanje ostalo je upamćeno i po gnjevu koji su gledatelji iskalili na društvenim mrežama nezadovoljni pobjedom mlade Jessice. Naime, u tijesnoj borbi između Jessice i Bernarde Bobovečki presudio je samo bod razlike, i to nakon superfinalnih izvedbi, u kojoj je Bernarda zaboravila riječi pjesme.

Nezadovoljstvo gledatelja je bilo toliko veliko da je javno reagirala i Antonija Blaće. Oglasio se nakon finalne emisije i Tony Cetinski koji je tad napao kolege iz žirija.

Hoće li Filip u Supertalentu imati više sreće nego u Zvijezdama, tek će se vidjeti.

Pročitajte više