Slavna manekenka hospitalizirana u petom mjesecu trudnoće zbog obilnog krvarenja

Foto: Instagram

34-GODIŠNJA slavna manekenka Chrissy Teigen hospitalizirana je u petom mjesecu trudnoće zbog obilnog krvarenja posteljice, piše Entertainment Tonight.

Ovo joj je treća trudnoća, a već je ranije pričala o komplikacijama na koje je naišla tijekom posljednjih mjeseci. U nedjelju navečer javila se iz bolničkog kreveta i obavijestila svoje pratitelje da je cijeli dan i noć provela u bolnici nakon što je tjednima samo ležala u krevetu.

"Čudno je zato što se osjećam dobro. Obično sam veoma sretna trudnica, uvijek dobro raspoložena. Sretnija sam nego kad nisam bila trudna. Zbog toga mi je teško prihvatiti da se ovo događa", rekla je u videu koji je objavila na InstaStoryju.

"Beba je zdrava i velika. Mnogo se kreće. Jedva čekam upoznati malog frajera", dodala je.

"On je najjači mali frajer u kućici koja se raspada", dodala je aludirajući na vlastitu maternicu.

"Međutim, on od početka nije imao dobar temelj. Nije dobio pravu priliku. Jednostavno je teško jer ne možete puno učiniti. Opasno bi bilo pokušavati bilo što. Uglavnom, ako uspijem preživjeti sljedećih nekoliko tjedana, i ako dječačić uspije preživjeti sljedećih nekoliko tjedana, onda znate da je najgore prošlo", rekla je.

Također je zamolila obožavatelje da joj prestanu davati medicinske savjete i postavljati dijagnoze.

"To me čini da se osjećam zaista tjeskobno i nervozno i ​​kao da sam učinila nešto loše", rekla je.

Njen suprug John Legend cijelo je vrijeme bio uz nju u bolnici te joj je napravio i sendvič, što je ona snimila i objavila na Instagramu.

Par zajedno već ima četverogodišnju Lunu i dvogodišnjeg Milesa.

Pročitajte više