Slavni ljepotan hladnog srca: Baka se nadala da će ga prije smrti još jednom vidjeti, on nikad nije došao

Foto: Guliver Image/Splash

BAKA holivudskog glumca Brada Pitta, Betty Russell umrla je prije dva tjedna u dobi od 95 godina u bolnici u Shawneeju.

U tom je gradiću u Oklahomi Betty živjela u domu za starije i nemoćne osobe, a posljednjih deset godina bila je jako nesretna jer joj se nije javljao unuk, kojeg je jako voljela. Brad je bez ikakvog objašnjenja prekinuo kontakt s bakom, koja se nadala da će je ponovno nazvati.

"Betty je bila skromna i divna žena, a obitelj joj je bila svetinja. Prije smrti samo je željela da je Brad nazove, no to nažalost nije dočekala", rekli su neki članovi obitelji o Meemi, kako su je zvali.

Brad je baku navodno posljednji put posjetio 2008. godine, kad je s Angelinom Jolie očekivao blizance Knoxa i Vivienne, piše Daily Mail.

"Prije ju je redovito zvao, pisao joj i slao cvijeće, a onda je nestao. Betty je to slomilo srce, njena soba u domu bila je puna Bradovih fotografija", rekla je Bradova tetka Mary Ann Lanier.

Čak ni kad je u medijima objavljeno da štićenici doma Rose Manor Nursing Center žive u očajnim uvjetima, Brad se nije javio baki. Naime, prije dvije godine zdravstvena inspekcija utvrdiola je da liječnici u domu zanemaruju pacijente, a higijenski uvjeti označeni su neprimjerenima.

Brad se dosad nije oglasio o bakinoj smrti, ali ni optužbama rodbine. 

Pročitajte više