"Slučajno bih prosula vino po njoj": Napali je zbog haljine za sinovo vjenčanje

Foto: Facebook

ŽENA se našla na udaru kritika korisnika Facebooka nakon što je objavljena fotografija njezine haljine za sinovo vjenčanje, a razlog tome je što haljina izgleda poput vjenčanice, što su mnogi smatrali neukusnim i neprimjerenim.

Fotografiju je na Facebooku objavila prijateljica majke koja se odlučila na taj hrabri potez, koji se na kraju nije pokazao uspješnim, a identitet majke nije htjela otkrivati. "Ovo je supruga moga tetka nosila na vjenčanju vlastitoga sina. Ženo, što dovraga radiš?" zapisala je žena uz objavljenu fotografiju, prenosi Daily Mail.

Haljina na fotografiji, sirena-kroja, potpuno je bijela i duga, te bi odmah svatko pomislio kako je riječ o vjenčanici. Tako odjevena se žena pojavila na vjenčanju svog sina što su mnogi smatrali nepristojnim jer je opće poznato pravilo da ženske uzvanice na vjenčanjima ne bi trebale nositi bijele haljine kako bi ispoštovale mladenku.

"Ja bih slučajno prosula vino po njoj i zaprljala je vjenčanom tortom. Sorry, sestro, sada si duga", napisala je jedna žena, dok je druga istaknula kako joj ovaj potez nije bio potreban. "Zgodna je i mogla je odjenuti bilo što drugo, ovo joj nije trebalo", napisala je druga.

Pročitajte više