Slučaju bjelovarskog turbo folka sudi Jadranka Kosor

JADRANKI KOSOR Severina, izgleda, nije bila jednina estradnjača koja joj je zadavala probleme; odvjetnik Vladimir Gredelj, koji vodi poslove tvrtke koja je u Bjelovaru tijekom listopada planirala napraviti turbo folk spektakl i na njemu ugostiti čak 27 zvijezda iz susjedne nam Srbije, slučaj otkazivanja ovog koncerta predaje u ruke - baš premijerki. Navodno je koncert otkazan zbog loših instalacija, a ne političke pozadine istoga, ali Gredelj smatra, problem s instalacijama potpuno je fiktivan.

"Otkaže li se megaspektakl, obratit ćemo se predsjednici Vlade RH Jadranki Kosor i komisiji EU, a od Gradskog poduzeća za upravljanje sportskim objektima d.o.o. Bjelovar tražit ćemo odštetu od najmanje milijun kuna", upozorava odvjetnik. "I sam direktor dvorane priznao mi je da mu pojedinci prijete obitelji. Dakle problem je mnogo složeniji i ozbiljniji i pravo je pitanje hoće li Grad dopustiti pojedinim skupinama, pa bile i braniteljske, da određuju što će se slušati", nastavlja.

"To govori o percepciji Grada i Hrvatske kao zemlje u kojoj se ne poštuju temeljne slobode i prava čovjeka", zaključuje.

Pročitajte više