Službeno se razveli glumci Reese Witherspoon i Ryan Phillippe

GLUMCI Ryan Phillippe i Reese Witherspoon od jučer su i službeno razvedeni, a kao razlog su naveli "nepomirljive činjenice". Njihov je brak trajao sedam godina, prošle su se godine rastali, a cijelu ovu godinu proveli na sudovima rješavajući pravne i financijske probleme te se napokon - razveli. Jučer je na sudu bilo rečeno: "Obje strane su rekle svoje što se tiče osnovnih problema, tako da su se složno i službeno razveli." Niti jedno od njih od rastave ne propušta priliku za nova poznanstva, pa je tako "Plavuša s Harvarda" Reese od prošle godine u vezi s glumcem Jakeom Gyllenhaalom, dok je "Shane 54" Ryan u vezi s australskom glumicom Abbie Cornish.

"Mislim da si ti moj rođendanski poklon"

Reese i Ryan su se upoznali na njezin 21. rođendan koji je bio u ožujku prije jedanaest godina. Tad mu se Reese predstavila riječima "mislim da si ti moj rođendanski poklon", što je Ryana do te mjere oborilo s nogu da se svim silama potrudio šarmirati lijepu glumicu, što je upalilo, pa su se već sljedeće godine zaručili.

Vjenčali su se 5. svibnja 1999. godine u gradu Charlestoneu. Zajedno imaju dvoje djece, osmogodišnju kći Avu Elizabeth i četverogodišnjeg sina Deacona Reesea. Brak im se prije tri godine počeo raspadati, što je Reese u to vrijeme potvrdila u emisiji "Oprah show" riječima: "Svi znaju da je brak put u nepoznato i svi supružnici imaju barem neku vrstu problema". Godinu dana kasnije svijetu su obznanili kako se razvode, dok su djeca pripala Reese. "Teško je i uplašena sam", njezine su prve riječi koje je podijelila s javnosti nakon rastanka.

L.V.

Pročitajte više