Sonja Kovač izgubila torbicu od 8600 kuna: Nećete vjerovati što sam napravila

Foto: Instagram

INFLUENCERICA Sonja Kovač trenutno vrijeme provodi u Barceloni, a na društvenim mrežama je otkrila kako joj se nedavno dogodila nezgoda.

Sonja je u videu nastalom u hotelskoj sobi pratiteljima pokazala ogromnu, zelenu Bottega Veneta vrećicu u kojoj je bila torbica modela Candy Cassette čija je cijena oko 8600 kuna. Također, počastila se natikačama istog brenda čija je cijena oko 4500 kuna i još jednom torbicom koja stoji oko 24000 kuna. Torbicu Candy Cassette Sonja je već imala, ali ju je, kako je otkrila, izgubila pa je kupila novu. 

"Ljudi nećete vjerovati što sam napravila. Ovo. Da, vrećica je veća od mene. Najveća vrećica u povijesti, puna Bottega Veneta stvari", govori Sonja u videu te pokazuje stvari koje je kupila.

@sonja.kovac Wait till the end.. 🤪🙈🤣 #fashionhaul #unboxing #luxuryfashion #luxuryfashionstyle #bottegaveneta #bottegavenetashoes #bottegavenetabag #jodiebag #green #luxuryunboxing #unboxingclothing #designerhaul #newinclothing #balkantiktok #balkan #kupovina #onlinekupovina ♬ original sound - sonja.kovac

"Ovo je torbica koju sam već imala, ali naime, izgubila sam ju i morala sam kupiti novu. Jako sam ju puno iznosila što ste mogli vidjeti i na Instagramu. Sada će neki reći: pa ništa ti ne stane u tu torbicu. Naravno da ne stane, zato sam kupila drugu, u kojoj isto ništa ne stane", kazala je Sonja.

Nedavno je u Americi proslavila 38. rođendan

Sonja je nedavno u Americi proslavila svoj 38. rođendan, a sa zaručnikom Goranom Mandićem provela je noć u Arizoni u šatoru usred pustinje. Na svom Instagramu podijelila je nekoliko storyja o glampingu na ranču u Arizoni, odnosno glamuroznom kampiranju koje je globalni trend posljednjih nekoliko godina. 

"Čija je to pametna ideja bila? Sonjina naravno! Ajmo, malo avanturistički duh ovo-ono. Molim? Gdje mi je pamet bila", komentirala je Sonja po dolasku na ranč. S pratiteljima je kasnije podijelila da su ipak odlučili ostati u ovom smještaju te pokazala kako šator izgleda. Nakon noći provedene u Arizoni Sonja je svojim pratiteljima rekla i kako im je bilo te da su uživali u gledanju zvijezda.

Pročitajte više