"Spavali su dok sam čuvala djecu": Dadilje otkrile čudne navike bogatih obitelji

Foto: Press

JEDNA korisnica Reddita na toj je društvenoj mreži zamolila dadilje koje su radile za iznimno bogate obitelji da podijele svoja najluđa i najčudnija iskustva. Neki od komentara doista su urnebesni. Portal Buzzfeed izdvojio je najbolje odgovore.

"Dakle, imala sam dramu kakvu bih ranije vidjela samo u serijama na televiziji. Tata iz obitelji u kojoj sam čuvala djecu imao je još jednu kćer i drugu obitelj. Tajio je to punih pet godina."

"Bilo mi je nevjerojatno koliko su malo vremena roditelji provodili sa svojom kćerkicom. Uopće nisu bili uključeni u njezin život. Rođena je početkom listopada, a ja sam već taj čitavi mjesec s njom provodila po 80 sati tjedno. Njezin tata bio je kod kuće samo jedan dan otkako sam počela raditi za njih, a mama djevojčice odlazila bi iz kuće svaki dan u šest sati ujutro i vraćala se u 21 sat."

"Najluđa mi je bila odjeća koju su odijevale djevojčice koje sam čuvala. Sve su imale markirano. Shvaćam da svatko želi lijepe stvari za svoju djecu, ali ona brzo rastu. Evo, trogodišnjakinja je prošle godine prerasla svu svoju garderobu i onda su joj roditelji ponovno kupili jako skupocjenu odjeću."

"Jednom sam bila dadilja u obitelji koja je imala malu sobu s raznim društvenim igrama. Zvali su me vikendom da provodim vrijeme sa šestogodišnjakom i igram se s njim. Za to su vrijeme njegovi roditelji i baka bili u svojim sobama. Zapravo, dobro su me plaćali samo da se igram s djetetom dok oni odmaraju."

"Bogati ljudi doista nemaju pojam o novcu. Jednoj obitelji spomenula sam posjet knjižnici, no oni su me pitali zašto jednostavno ne kupim knjige koje želim pročitati. No još je bilo čudnije što su mi isplaćivali plaću svakih šest mjeseci i onda su se čudili što stalno tražim novac."

"Nekoliko sam mjeseci radila kao dadilja u bogatoj obitelji s dvoje djeci. Njihova mama nigdje ne bi išla bez mene. Otišla bih gledati njezinu djecu kako se igraju na igralištu dok ona priča s drugim roditeljima. Doista čudno."

"Radila sam za iznimno bogatu obitelj. Kada sam jednom išla ručati s djecom, rekli su mi da osoblje jede u kuhinju. Ubrzo nakon toga sam dala otkaz."

"Nekad sam bila dadilja u obitelji u kojoj je tata bio poznati scenarist, a mama odvjetnica. Imali su jednu kćer koja je tada imala 10 godina. Najčudnije mi je bilo što su očekivali da ću njihovu kćer odgajati kao da sam joj roditelj. Otišli su na posao, ne bi ih bilo cijeli dan i sve njihove obaveze kao roditelja pale su na mene. To mi je bilo iznimno čudno."

Pročitajte više