Sretnu novu želi vam Index: Neka ovo bude godina s više tucanja i manje pucanja

Foto: 123RF

IAKO svi znamo da je u najmanju ruku blesavo za sve ono loše što se dogodilo kriviti godinu, 2016. je bila prilično turbulentna. Mnogi čak tvrde da od 1968. nismo imali goru godinu, a kad pogledamo sve što se dogodilo, na glazbenoj, filmskoj i političkoj sceni, čini nam se da ne pretjeruju.

Upravo zato s velikim olakšanjem i neopisivom željom da što prije završi, ispraćamo staru i s puno optimizma i očekivanja ulazimo u novu 2017. godinu.

Vama, kao i inače, želimo da u 2017. imate puno sreće, zdravlja, uspjeha, ljubavi, seksa i stanje na bankovnom računu koje vas neće činiti tužnima svaki puta kad ukucate PIN. Isto tako, želimo da iduća godina ima daleko manje RIP objava na Fejsu jer još jednu ovako smrtonosnu godinu neće biti lako podnijeti.

Što se dočeka tiče, ne opterećujte se prevelikim očekivanjima jer zaista nije bitno. U što su vas god uvjerili, to je još samo jedan tulum, a u 2017. čeka vas daleko više daleko boljih provoda. Ako ste ostali kod kuće, želimo vam da pronađete nešto zanimljivije od TV dočeka. Primjerice, da u Novu uđete uz vatromet u krevetu, a ne uz petarde i rakete jer ne samo da ćete više uživati nego ćete tako pomoći i gomili kućnih ljubimaca da ovo blagdansko vrijeme prožive uz daleko manje stresa.

Ukratko, više tucanja, manje pucanja.

Zaboravite ono loše i koncentrirajte se samo na ono što je dobro za vas. Naučite uživati u malim stvarima, ali ne opterećujte se sitnicama. Na vrijeme prepoznajte dobre prilike i loše prijatelje. Volite ono što jeste, ali ne zaboravite da uvijek ima mjesta za nepredak. Učite na svojim greškama i pokušajte u svojim podbačajima pronaći nešto iz čega ćete izvući pouku i motivaciju jer nitko ne uči kad je na vrhu. Radite stvari koje volite jer čovjek koji voli svoj posao nikada ne radi.

A ako vam bilo što od ovog što smo naveli pođe za rukom - obvezno nam javite nam jer stvarno bismo voljeli znati kako ste u tome uspjeli.

Mi ćemo se u novog godini truditi biti bolji, brži, pažljiviji, pismeniji, objektivniji, kritičniji, zanimljiviji, zajebaniji i zabavniji, a od vas tražimo da imate samo malo razumijevanja u trenucima kad to nismo. Bilo kako bilo, u svakom slučaju bit ćemo uz vas na svakom koraku, da zajedno prođemo kroz sve one lijepe i ružne trenutke koje nam 2017. donosi.

A do sljedeće čestitke - držite se. Ako smo ovu preživjeli, preživjet ćemo i sljedeću.

Sve najbolje u novoj 2017. želi Vam Index.hr.

Pročitajte više