Srijeda u Piranhi: MTV Music awards warm up party & promocija novog albuma Jay-Z-ija

DA LI ste glasali za svog izvođača? Glasanje za Best Regional Act je u tijeku i trajat će do ponoći 11. listopada. Svoj glas za hrvatsku electro-pop grupu Lollobrigida možete dati na službenim stranicama - www.mtvema.com. Ukoliko pobjednik kategorije za Best Regional Act bude upravo Lollobrigida, zajedno s ostalim pobjednicima lokalnih MTV-ijevih kanala u Europi utrkuje se za prestižnu nagradu Best Europian Act.

Jay-Z Blueprint2 album relase: Dress code - All Black

U duhu MTV-ija zaplešimo na ovotjednom R'n'B Confusion powered by Index.hr partyju na pretposljednjoj srijedi u zagrebačkoj oazi, klubu Piranha. Sve ljubitelje hip-hop mogula Jay-Zija obradovat će vijest da će upravo ova srijeda biti posvećena njegovom novom albumu, remek djelu Blueprint3. Najprodavaniji album ove godine, koji je iza sebe ostavio sve vodeće bendove svijeta, ugledat će svjetlo dana u srijedu 7. listopada u zagrebačkoj Piranhi.

Neradni četvrtak i mnoštvo zabave koja vas očekuje na pretposljednjem partyju u ljetnoj zagrebačkoj oazi bit će dovoljan razlog da svoje obveze bar na jedan dan zaboravite. Crna boja je zaštitna boja Jay-zijevog albuma, stoga u srijedu 7. listopada pripremite svoja crna izdanja jer vam ona omogućuju specijalni welcome drink na ulazu Piranhe. Da ne bude zabune, klub Piranha i dalje nastavlja s radom svojim vikend programima, dok ce se vruće srijede u R'n'B ritmu 21. listopada preseliti u kultni zagrebački klub Gjuro2.

Pročitajte više