Stanković: Mogao bih se seksati s glupom osobom, to bi bio samo seks, ali postoji i bolje od toga

ALEKSANDAR STANKOVIĆ otkrio je da jasno razlikuje ljubav od seksa. "Vidim razliku, to je klasična muška priča. Seks je seks, ljubav je ljubav, a najbolje je kad je isprepleteno, tvrdim iz osobnog iskustva. Ali ponekad nije loš ni seks bez ljubavi, no ima bolje od toga", rekao je novinar Storyju.

Kaže da bi se seksati mogao i s glupom osobom, ali s nekim takvim ne bi mogao živjeti. Novinar je u vezi s nevjenčanom suprugom Željkom, koja ga je privukla ljepotom, a s kojom dijeli i svjetonazor i interese. Sviđa mu se što je samostalna i ima svoj stav te s njom odgaja zajedničku kćer Unu.

Stanković kaže da supruzi pomaže u kućanskim poslovima jer nije osoba koja bi mogla ležati i gledati ženu kako radi. Ipak, nije otkrio pravi li mu Željka društvo i kada tu i tamo pogleda pokoji pornić, ne tako često kao prije, ali ipak ponekad. Za sebe kaže da nije ljubomoran te da ga više ne opsjedaju obožavateljice, kao ranije, kada je njima hranio taštinu. Sada ima jednu obožavateljicu doma i to mu je sasvim dovoljno. 

Pročitajte više