Što sve može Photoshop još jednom pokazala celulitnjača Kim Kardashian

DA JE Kim Kardashian seksi misle mnogi, ali i da Photoshop čini čuda i obične djevojke pretvara u prave zavodnice, također znaju svi. Međutim, i dalje se uzdiše za nekim djevojkama kao da su takve prirodne, a ne ispeglane u nekom kompjuterskom fotografskom programu. Ili se odmahuje rukom "jer je mala komad pa makar ispeglana".

Upravo je Kim Kardashian jedna od njih, a kako izgleda prije Photoshopa, a kako poslije, jasno daje do znanja glavna fotografija članka.

Što je sve isisano?

Naime, došlo je do greške na stranici gdje je objavljena ova fotografija, jer je objavljena slučajno. Čini se kako je netko prilikom ubacivanja fotografije uploadao krivu Kim, odnosno onu s celulitom, a kasnije promijenio kad su shvatili da se radi o grešci. Dakle, što je sve bilo napravljeno u Photoshopu na fotografiji Kim Kardashian, ženi za čijom pozadinom luduje pola svijeta?

Prvo, ispeglali su njezin celulit na vanjskim i unutarnjim stranama bedara, zatim su isisali sav višak iz struka, sredili suvišnu kosu oko lica i posvijetlili joj kožu na mjestima za koja su smatrali da će time doći bolje do izražaja. Eto, pa se vi i dalje držite one - vjerujem u ono što vidim.

L.V.
Foto: Complex.com

Pročitajte više